Etusivu Delfoi-metodi Info Yhteystiedot Keskustelu Ohjeet Unohtuiko salasanasi? Kirjaudu sisään
FI
SE
EN
nd-bar-08.jpg
vmverse.jpg

NexusDelfix 2005

Kehitysryhmä

Konseptointi: Hannu Linturi , Metodix, Futunet (alkuperäinen metodi Osmo Kuusi & Jari Kaivo-oja & Hannu Linturi)

WWW-toteutus: Jari Lankinen, Carita Närvänen, Mikko Tarmia, Jarkko Hakanen, Ville Ukkonen, Internetix

Nexus-työryhmä: Ville Venäläinen, Pasi Kukkonen, Antti Viljakainen, Antti Leppä, Internetix

Grafiikka: Robert Blomerus, Internetix

Helpdesk ja verkkopalvelut: Jouni Karnasaari, Juha Kyllönen, Samuel Marie-Luise, Häkkinen Harri, Internetix

Tiedotus ja markkinointi: Jenni Linturi, Metodix, Mervi Rossi, Internetix

Osoite: Otavankatu 7, 50100 Mikkeli (puh. +358 400 815515)

Hinnoittelu
NexusDelfix on kiinteässä osoitteessa päivystävä metodipalvelu, johon organisaatiot ja yhteisöt voivat hankkia määräaikaisia tai jatkuvia käyttölisenssejä. Hinta riippuu silloin vuosittain tai osavuosittain tehtävien tutkimusten määrästä. On myös mahdollista hankkia avoin lisenssi, jolloin delfoi -tutkimusten määrää ei ole rajattu. Lyhin lisenssiaika on kolme kuukautta, jolloin yhden managerin organisaatiosopimuksen hinta on 488 euroa (alv 107 euroa). Vuoden mittainen kymmeneen tutkimukseen oikeuttava sopimus maksaa 1950 euroa (alv 429). Koulutus hinnoitellaan erikseen. Metodix järjestää pari kertaa vuodessa edullisia verkkokursseja, joissa opetellaan menetelmän lisäksi NexusDelfix -ohjelmiston käyttö.

Yksittäisiä delfoi -tutkimuksia voi tilata Metodix -organisaatiolta. Yhden tutkimusprojektin hinta on 400 euroa (200 euroa opinnollisiin tarkoituksiin, jos ei tarvita ohjausta). Tutkimuksen tekemiseen on tarjolla myös teknistä (kyselyt, sisällöt) ja menetelmällistä apua hintaan 75-85 euroa tunti. Keskimäärin delfoi -prosessin kyselyjen Nexus -siirtoon, tausta-aineistojen tekemisiin ja analyysiraportteihin kuluu www-suunnittelijan aikaa 3-5 tuntia.

Konsulttiyritysten ja tutkimuslaitosten kanssa voidaan tehdä partnerisopimus, jolloin palvelun hinta määräytyy toteutuneiden ja laskutettujen projektien mukaisesti jälkikäteen. Hinnat ovat ohjeellisia. Tiedustelut osoitetaan Metodixin tiedottaja Jenni Linturille tai ohjelmistokonseptin kehittäjä Hannu Linturille. Teknisissä asioissa yhdyshenkilö on käyttöliittymän suunnittelija Jari Lankinen. NexusDelfixin ja Nexuksen koulutusta tarjoavat Internetix Campus, Metodix ja Edunetix ry.

Ohjelmaan voi perehtyä demotunnuksin (tunnus: student01, salasana: student01). Sitä ennen kannattaa tutustua ohjelmistopiirteisiin animaatioiden avulla.

(c) Futunet & Internetix 2006

NexusDelfix -uutisiaArkisto

Jokaiselle projektilla on oma tiedotuskanavansa, jossa voi julkaista ajankohtaisia uutisia ja ohjata prosessin kulkua.
19.1.2005 00:00:00
Kullekin projektille on luota oma julkaisukavavansa, jossa voidaan tiedottaa tutkimuksen kulusta.
12.1.2005 00:00:00